ПнВтСрЧтПтСбНд

    Листопадову зустріч у Чернівецькому вищому комерційному училищі Київського національного торговельно-економічного університету було проведено під гаслом "Вдалий вибір професії - запорука життєвого успіху". Під час зустрічі проведено презентації кожної із професій, підготовку за якими здійснює Училище, - кухар, кондитер, офіціант, бармен та агент з організації туризму.

 

 

 

 

 

 

 

 

    У рамках заходу та представлення професії "Кухар" гості переглянули експозицію "Картини із круп" та відвідали майстер-клас з їх виготовлення під керівництвом учениць групи ККн 9-15, познайомилися із особливостями перших страв різних країн світу та поспілкувалися із шеф-кухарем ресторану "White River" комплексу "Сонячна долина" Юлією Петрівною Харик, яка надихнула молодь до власних кулінарних експериментів.

     Представлення професії "Офіціант" полягало у майстер-класі під назвою "Загальне сервірування столу", а от бармени потішили гостей справжнім шоу у виконанні учня Училища Олександра Коваля. 

     Юні, але вже майстерні кондитери Юліана Ганкевич та Христина Іванська розповіли гостям зустрічі про особливості виготовлення композицій із мастики, шоколаду та солоного тіста, довівши, що їх професія одна з найбільш творчих.

 

 

 

 

 

 

 

 

   День гостинності у Чернівецькому вищому комерційному училищі було завершено частуванням млинцями, які приготували учні для гостей та всіх охочих, і подарунком від агентів з організації туризму - екскурсією містом під назвою "Площі Чернівців".